Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztalt ilyen...

Más is tapasztalt ilyen jellegű folyást?

Figyelt kérdés
Kicsit dühös vagyok, és elkeseredett is. Lassan több mint egy hónapja szenvedek szerintem nem normális folyással. Először nagyon sok volt és sarga, arra pimafucint kaptam, amint az elmúlt 1 napig zöldes nyúlós valami jött belőlem, vissza a dokihoz, szerinte minden ok, de írt fel Canestent. Elhasználtam a mennyiség kevesebb lett, de a színe ugyanúgy hol sárgás, hol fehéres, néha zöldes. Már említettem anyukámnak is, szte lehet akár normálus is. De ma megint ilyen zöldes nyúlos valami (is) jött belőlem, és szerintem nem normális. Mindenhol a felszálló fertőzésektől óvnak, de amióta terhes vagyok soha nem néztek még hüvelykenetet, konkrétan azt érzem meg vannak sértődve rám az sztkban, amiért be merek menni. Ha más is tapasztalt ilyet magán talán elhiszem, hogy ez így jó terhesen, de tényleg féltem magunkat. Nem szeretném, hogy egy simán megelőzhető hülyeség miatt lenne baja a Babámnak.
2013. máj. 16. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nekem nem volt ilyen, de mindenképpen kell kenet, mert csak abból derül ki, hogy mi is van. Ha másképpen nem megy, menjél el magándokihoz, ő biztosan vesz. Nem írtad, hány hetes vagy, de ugye csak a 36-dik hét körül vesznek kötelezően, lehet, hogy nincs semmi gáz, de érdemes. Az sztk-ról meg ugye mindenki tudja, mennyire nem foglalkoznak az emberrel.
2013. máj. 16. 15:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt tényleg kifelejtettem, 21hetes vagyok.
2013. máj. 16. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a terhességem előtt sosem voltak ilyen fertőzéseim, de a terhesség alatt valami tragédia volt. Pont ahogy te is leírtad, a végén már olyan erős folyásom is volt, hogy néha azt hittem a magzatvíz ment el.

A dokim felírt ilyen gyógyszertárban készített hüvelykúpot, ami mindig segített (kb. egy hétig). Ilyenkor állítólag 60-70%-al fogékonyabb a nő a fertőzésekre. Szóval tarts ki.

Egyébként, ha nem vagy nyugodt, igenis kenetet kell vetetni, mégiscsak a baba a legfontosabb, ők ott meg érted vannak. Nekem bunkó orvosom volt, de én kértem, és megtette. :)

Jó babavárást! :)

7 hónapos kisfiú anyukája

2013. máj. 16. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az elején volt, két doboz kúp, aztán megint kettő. Zöld nem volt, csak állandóan véreztem, és a frász tört ki. De a gombától volt.Most megint kezdek viszketni. Nekem sem vettek kenetet, mert azt mondták fölösleges, úgysem derül ki semmi belőle. Az egyik kolléganőmnek adtak betadinos kúpot havonta megelőzés céljából, és neki bevált. Lehet kipróbálom én is.......Állandóan szaunáztam és soha nem volt terhesség előtt ennyi fertőzésem..Együttérzésem. Azt sem tudom, mikor száll fel a fertőzés, mert nekem kb egy hónapig biztos megvolt. Ja, nekem az antibiotikum kúra hozta ki, amit terhesség elején kaptam :( még jó a Vitagyn C is.
2013. máj. 17. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, most 19 hetes vagyok :) (utolsó)
2013. máj. 17. 11:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Ne is mond! Korábban évi 1x elmentem rákszűrésre, minden ok volt, egy évig a nőgyógyászat közelébe se mentem. Erre most hetente, kéthetente mászkálhatok-.- Ma beszéltem a védőnőmmel amúgy, ő is ajánlotta a Betadint, ba most jól ki is próbálom. Köszönök minden választ, és kitartást minden sorstársamnak! :)
2013. máj. 17. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Viszont közben elolvastam a betegtájékoztatóját, és nem lehet terhesség alatt....Akkor most mi legyen? Én is ki akartam próbálni....
2013. máj. 17. 11:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem a védőnő azt mondta nyugodtan. Gondolom nem én vagyok az első, akinek mondja. :) Ő a kezdetektől jobban figyelt rám, mint a dokik. :( De ha gondolod kérdezd meg te is a tiedet, kiváncsi lennék én is más mit mond!
2013. máj. 17. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!