Fogamzásgátlóval mennyire normális egy ilyen hosszú vérzés?
Figyelt kérdés
Kb. két hete szedek fogamzásgátlót (Symicia), a menstruációs görcseim enyhítésére és a pms miatt írták fel. 12-én kezdtem szedni a vérzésem első napján, elolvastam a betegtájékoztatót, aszerint rendesen minden nap ugyanakkor vettem be, viszont azóta nem is állt el a vérzésem (tehát a mai a tizenkettedik napja). Rákerestem, és egy oldal azt írta, hogy az első pár hónapban normális a hosszabb vérzés, de kezdek elbizonytalanodni, volt valakinek hasonló tapasztalata?2017. febr. 23. 23:36
1/2 anonim válasza:
A betegtájékoztatóban benne kell lennie, hogy az első három hónapban előfordulhat közti vérzés, pecsételés, vagy akár a vérzés elhúzódása. Normális, még csak most szokik hozzá a szervezeted a fogamzásgátlóhoz, és a benne lévő hormonok kisebb zűrt okoznak.
20N
2/2 anonim válasza:
Az elején normalis.
Regen szedtem en is ezt a gyogyszert de nekem le kellett cserélnem olyan szinten ki pattogott tőle az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!