Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szőrös vagyok. Mit tudnak...

Szőrös vagyok. Mit tudnak velem kezdeni?

Figyelt kérdés

Már 4 éve hogy észrevettem,hogy sokkal szőrösebb vagyok mint úgy általában a lányok/nők.A combom is ugyanolyan szőrös mint a lábam szára,a hátulja is,aztán a hasam,az oldalamon is vannak szőrök,de azok pihésebbek.A hátam is szőrös,a derekam,fenekem.Szóval majdnem mindenütt.Sajnos kicsesztem magammal azzal,hogy elkezdtem borotválkozni,és ezáltal megerősödött a szőr sok helyen pl.karom is borostás,hiába epilálom jó ideje.Még most is nagyon zavar ez a dolog,de már nem annyira mint régen.Egyébként úgy vettem észre,mintha az utóbbi 1 évben kicsit ritkult,gyengült volna a szőrzetem.A hajam is sötét,és nagyon vastag szálú,dús.A bőröm viszont fehér,ezért még a legapróbb szőr is meglátszódik rajta.

Szeretnék elmenni dokihoz,mert tudom hogy ez így nem jó.Amúgy régen anya elvitt gyerek nőgyógyászhoz,kb.9 éves voltam,már akkor kezdett szőrösödni a puncim,(12 éves korom óta menstruálok)de nem tudom hogy miért vitt el,csak arra emlékszem,hogy nagyon sz*r volt.Sokáig rettegtem emiatt a nőgyógyásztól,de mostmár bármilyen vizsgálatot vállalok,csak legyek egészséges,és szűnjenek meg a gondjaim.

Csak az a baj,hogy nem tudok anyával ilyen dolgokról beszélni,mert ez nekem nagyon kínos,meg egyébként se olyan közeli a viszonyunk:(

Inkább intézném egyedül,de úgyis meg fogja tudni.Szóval nem tudom,hogy csináljam.

Meg hogy egyáltalán először kihez forduljak,milyen orvoshoz,mit fognak velem kezdeni,meg-e lehet gyógyulni ebből teljesen..stb?

Előre is köszönöm.

16L

2010. máj. 8. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
ugyanolyan vok mint te :( sztem először házidokival kezdd ő majd elirányít vkihez
2010. máj. 8. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Háziorvos és kérj tőle hormonvizsgálatot.

Valószínűleg kapsz valamilyen gyógyszert rá (nekem kihullott vagy elpihésedett a fölösleg), de a borotválás miatt nem sok jót ígérek (én nem borotváltam, soha).

2010. máj. 8. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem bőrgyógyászhoz menj ezzel.
2010. máj. 8. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyászhoz fölöslegesen megy hormonproblémával. A szőrösödésnek semmi köze a bőrnek, egy bőrgyógyász nem tud mit kezdeni vele csak mosolyogva hazaküldi.

Háziorvos -> hormonvizsgálat

2010. máj. 8. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg házidoki aztán endokrinológus. Komolyan, amíg nem kezdtem el ide feljárni, azt hittem, kevesen vannak ilyen helyzetben. Én is borotváltam a szőrt, és már egyre erősebb és gyorsabban nő.. :(
2010. máj. 8. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, sok férfi nemi hormont termel a szervezeted.
2010. máj. 9. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
sajnos nekem is dettó ilyen gondjaim vannak és nem tok mit kezdeni magammal.. 15/L
2010. júl. 24. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!