Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mások se tudnak betéttel az...

Mások se tudnak betéttel az oldalukon feküdni?

Figyelt kérdés
Mindig felek, hogy kifolyik oldalt a szárnyainál. Közben meg az elejére es a végére semmi vér nem jut.
2017. febr. 15. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudok, az más kérdés, hogy szarrá áztatom a felületet, amin fekszem.
2017. febr. 15. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Mar en is tapasztaltam,h a ket vegebe nem folyik el a ver.Nem tudom minek csinalnak akkora ejszakai betetet,h egy elefantnak is jo lenne.De nekem akkor szokott gondom lenni,ha hanyatt fekeszem.A szarnyak is felvesznek valamennyi vert.
2017. febr. 15. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem amikor még éjszaka is volt vérem nekem hátra folyt teljesen a fenék vágatomig és a bugyim is olyan volt amikor a hátamon feküdtem, hiába hasznéltam éjszakait ami ugye tök hosszú. Ha az oldalamon feküdtem akkor pedig oldalra folyt, de soha nem ki.

Most már nem szokott éjszaka vérem lenni szóval ettől nem kell "félnem".

2017. febr. 15. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Oldalra is, meg hátrafele is. Nem is értem az éjszakai betét lényegét.

Azon a héten csak hason alszok, ez az egyetlen mód, hogy ne áztassam rommá az ágyat. De legalább így elég a legalapabb betét is.

Oldalt vagy háton fekve mindegy mit csinálok, reggelre tocsog az ágy.

2019. ápr. 2. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Én este berakok egy tampont, és alszom reggelig. Mind a négy méretet használom a vérzés erősségének megfelelően.

Nappalra a biztonság kedvéért teszek be egy vékony tisztasági betétet is.

Nekem ez a legkényelmesebb. Nincs olyan érzésem, hogy vizes szivacson ülnék, vagy hirtelen elönt a vér.

2019. ápr. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!