Hogy zajlik egy nogyagyasznal a latogatas?
Figyelt kérdés
2 eve vagyok egyutt a baratommal,17vagyok es fogamzasgatlot szeretnek feliratni nem szeretnenk kellemetlen meglepetest ertitek.. Meg sohasem voltam.. Es nagyon felek..2017. febr. 12. 17:38
1/1 anonim válasza:
Ha a nemi élettől nem félsz, akkor a nőgyógyászati vizsgálattól sem kell.
Időpontot kell kérni a vizsgálatra, aztán elmész. Alulról le kell teljesen vetkőzni, fel kell feküdni egy vizsgáló asztalra, ő megvizsgál, tesz beléd egy kacsának nevezett eszközt, ami kicsit feszítő érzés, így legjobb, ha teljesen ellazulsz, egy pálcika segítségével mintát vesz a hüvelyedből, ez a rákszűrés miatt kell. Elküld vérvételre, ha szükségesnek ítéli, akkor ultrahangot végez. Ha mindent rendben talál, akkor felírja a fog. gátlót.
Illetve évente kell majd rákszűrésre járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!