Voltam nogyagyasznal, mert ereztem szuro erzest a huvelybe es a hasam aljaba, alulrol nem nezett meg mert meg szuz vagyok csak uh-val?
Figyelt kérdés
azt mondta semmi gond a mehemmel es azt mondta hogy szuz lanyok nem kaphatnak el semmi fertozest ami meddoseget okozhat, csak sex utjan? Mert en attol feltem hogy fertozesem van mert fajt a hasam alja de mikor mondta hogy nm ,lehet kapni akkor megkonnyebbultem ,az a baj hogy mostanaba megint faj a hasam alja es szurodik ,nem tudom mit csinaljak ,varjak meg elmulik vagy mit?2014. márc. 25. 21:16
1/4 anonim válasza:
ez hülyeség. egy szűz lány is ugyan úgy elkaphat gombát(ami nem is szexuális úton terjed) és fel is fázhat.
2/4 anonim válasza:
Uszodáról ne is beszéljünk. Viszont a has alján szúró fájdalom sok mindentől lehet: elsősorban vastagbél eredetű fájástól, pl. enteritis, de nem kizárt húgyhólyag eredetű fájdalom sem.
3/4 anonim válasza:
Nem kaphat el nemi betegséget. Szerintem erről lehetett szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!