Sos.! Most jott meg es anya elfelejtett venni mini tampont nekem meg betet is csak 1 van de kicsik. Es hat elso nap azert az nem eleg. Viszont talaltam a sminkes taskamba 4 db mini tamopont. Egeszsegtelen?
Figyelt kérdés
Szoval..Nem tudom mikor kerulhetett oda mert nem hasznalom gyakran a sminkjeim es mindig rendes helyen tarolom ezeket a dolgokat.Hat a csomagolas eleg piszkos de viszont nincs megszakadva,felsertve igy maga a tampont nem erte semmi.Most hasznalhatom igy vagy ez igy egeszsegtelen?2017. febr. 9. 20:08
1/4 anonim válasza:
Igaz én nem tampont használok de azért biztos jó lesz az is. Aztán gyorsan menj el boltba.
2/4 anonim válasza:
Ha nem sérült a csomagolása akkor egész nyugodtan használd.
3/4 anonim válasza:
Ha a csomagolása nem sérült, akkor nem gond. Máskor tartalékolj.
4/4 A kérdező kommentje:
Jojo koszonom.Nem tudom hogy tortent mert mindig van itthon😅
2017. febr. 9. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!