Végeleges szőrtelenítés villanófénnyel. Ti belevágnátok?
[link] itt találtam szőrtelenítést garanciával. A gondom, hogy PCO-m van. Pajzsmirigyem rendben és bár gubancos a menstruációm, mégsem találtak a vérvételné problémát a hormonjaimnál.
Szinte mindenhol szeretném szőrteleníteni. Láb, bajusz, teljes intim, alkar, hónalj, has egy része.
A nyakam is szőrös, gyantáztatni szoktam. Ha leszőrteleníttetem villanófénnyel, akkor előtte le kell borotválni. Mi van, akkor, ha leborotválom és nem használ a kezelés a borotvától pedig még erősebb lesz a bajusz és a nyak...
A nagynéném 200ezer ft-ot költött a nyakára és semmi eredménye nem volt, bár ott nem vállaltak garanciát...
Azt hallottam, hogy a ez a módszer is csak pár évig hatásos, utána visszanő a szőr.
Szerintem azt kellene kideríteni, hogy mitől alakult ki nálad a fokozott szőrnövekedés, mert ha az okát megszünteted, akkor elmúlik. Ha PCO-s vagy, akkor kezd a dolgot a nőgyógyásznál.
El az eljárásról tudok neked írni: Én belevágtam, de nem villanófénnyel, hanem lézerrel. A villanófény nem végleges, a lézeres igen. Illetve hát mondjuk 95%-ban mert a bőr arra van ugye beprogramozva, hogy szőrt növesszen. De akinek komoly problémája van vele, nekem is az volt, annak megéri. Nekem egyrészt nagyon látszott, és míg egy csomó dolgot el tudsz magadon takarni, az arcod nem. Egy nőnek pedig ha bajusza van, csak az tudja milyen szar, akinek van/volt....másrészről pedig folyamatosan be voltak gyulladva a szőrtüszők. Mindegy mit csináltam,borotva, gyanta, gép, krém, tök mindegy, tele volt a lábam, bikinivonalam nagy gubacsokkal.
Most ott tartok, hogy egy évben 2X borotválom a lábam, a bikinivonalam soha, csak alul nő vissza még de az is kicsit. Leírhatatlanul felszabadultam. Hogy én nem tudtam soha jól érezni magam, nyáron mindig hosszú gatya, utáltam a strandot, és naponta kellett felügyelnem a szőreimet.
Ja, és a semmilyen káros hatása nincs a bőrre, és orvosok kezelnek, akárki nem végezheti a kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!