S. O. S. Szőrtelenités. Hol, Hogyan?
gyantáztass mindent a kozmetikusnál, az kibír 3-4 hetet
de javaslom, hogy a combodat ne nagyon szőrtelenítsd, mert a pihék ott alig látszanak
Nekem is mindig szőrtüsző gyulladásom volt, de megtaláltam a megoldást szerencsére: fertőtlenítőszer. Lehet patikában kapni, szórófejeset. Szőrtelenítés előtt megmosom szappannal a területet, után 1-2 fújás a fertőtlenítőből, borotva bevizez, 1-2 fújás arra is. Kicsit csíp, de mióta így csinálom 1x sem gyulladt be.
JA, és nekem a gyantázástól még sokkal sokkal csúnyábban begyulladt rengeteg szőrtüszőm, pedig kozmetikus csinálta. Utána bőrgyógyász javasolt egy Naturnald oldatot, amire egyébként az volt írva, gomba ellen (?) [solutio castennalni, azt hiszem, ez volt a neve], de gyönyörűen elmulasztotta a gyulladást. Pedig viszonylag nagy csomók is keletkeztek a bőröm alatt.
A combodat szerintem se szőrtelenítsd. Inkább napoztasd kicsit, attól szőrül a szőr rajta.
elözö: hülye!! -.-""
Szerintem menj el a kozmetikushoz és bízz rá mindent, ő szépen meg tudja csinálni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!