Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés 2menstruáció között....

Klaudy448 kérdése:

Vérzés 2menstruáció között. Nagyon félek, valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés
Múlt szombaton a baratomnál voltam és most először ráültem úgy hogy rajta sem volt semmi meg rajtam se és én a farkán ültem de nem volt bennem,figyeltem arra is hogy a makkja ne a huvelynyílásomnál legyen. És ő nem is élvezett el, csakcannyi volt higy ultem rajta. Es tegnap delutan megujjazott, ahogy hazaertem este a bugyimon láttam h vérzek de csak egy kicsit, ma reggel megint eszrevettem h vérzek egy kicsit, de ez nem olyan mint menzeszkor,reggel barmás volt mist meg csak olyan rozsaszines erezett.a hasam is kicsikét fáj. Tagnap-tegnaoelott volt peteérésem. 12napja múlt el a menzeszem és 11nap mulva kell h megjöjjön. Nentudom mire gondoljak mi ez,légyszives valaki adjon tanácsot...

2017. jan. 28. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem szokott lenni félidős vérzésem, és az pont ilyen. Jó eséllyel az. Peteéréskor van, járhat fájdalommal, egyeseknek komolyabb mennyiségű vérrel is. Nem hinném, hogy az ujjazással összefüggene.
2017. jan. 28. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát azért előfordulhat hogy ujjazáskor ha nem voltál elég nedves vagy pedig kicsit durvábban csinálta a pasid hogy megsértette a nyálkahártyát az okozhat vérzést.Terhes biztos nem vagy ha csak annyi történt amit írtál plusz annak még most nem lehetne semmi jele.úgy hogy nyugi :) 22/L
2017. jan. 28. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2017. jan. 28. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!