Klaudy448 kérdése:
Vérzés 2menstruáció között. Nagyon félek, valaki adna tanácsot?
Figyelt kérdés
Múlt szombaton a baratomnál voltam és most először ráültem úgy hogy rajta sem volt semmi meg rajtam se és én a farkán ültem de nem volt bennem,figyeltem arra is hogy a makkja ne a huvelynyílásomnál legyen. És ő nem is élvezett el, csakcannyi volt higy ultem rajta. Es tegnap delutan megujjazott, ahogy hazaertem este a bugyimon láttam h vérzek de csak egy kicsit, ma reggel megint eszrevettem h vérzek egy kicsit, de ez nem olyan mint menzeszkor,reggel barmás volt mist meg csak olyan rozsaszines erezett.a hasam is kicsikét fáj. Tagnap-tegnaoelott volt peteérésem. 12napja múlt el a menzeszem és 11nap mulva kell h megjöjjön. Nentudom mire gondoljak mi ez,légyszives valaki adjon tanácsot...2017. jan. 28. 17:13
1/3 anonim válasza:
Nekem szokott lenni félidős vérzésem, és az pont ilyen. Jó eséllyel az. Peteéréskor van, járhat fájdalommal, egyeseknek komolyabb mennyiségű vérrel is. Nem hinném, hogy az ujjazással összefüggene.
2/3 anonim válasza:
Hát azért előfordulhat hogy ujjazáskor ha nem voltál elég nedves vagy pedig kicsit durvábban csinálta a pasid hogy megsértette a nyálkahártyát az okozhat vérzést.Terhes biztos nem vagy ha csak annyi történt amit írtál plusz annak még most nem lehetne semmi jele.úgy hogy nyugi :) 22/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2017. jan. 28. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!