Tehetetlen vagyok tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
20eves lany vagyok 9honapja nem jarok suliba (szakmam megvan) igy beregisztraltam a munkaugyibe februarba lesz 1eve es ugy kapom majd a segelyt ami 22500kb.. 2hete melyvenas trombozisom van es semmi jovedelmem :( gyogyszereket kell szednem ami 5ezer ft plusz 10naponta vervetel ami buszkoltsegel jar.Az lenne a kerdesem hogy mit tehetnek hogy kapjak penzt? szuleimel elek sajnok nem sok a jovedelmuk.Dolgozni sajnos a labamal nem mehetek el. mit tegyek? kozgyogyot intezem de az se biztos,hogy megkapom.Azt a kis segelyt hogy tudnam elerni hogy most kapjam ne februarba? vagy mas megoldas van hogy legalabb gyogyszere kapjak penzt?2016. szept. 15. 18:48
1/5 anonim válasza:
A háziorvostól kérj utazási kedvezményes papirt, a buszjeggyel együtt be kell kűldeni a megyei kormányhivatalba. Azt a pénzt vissza fizetik neked. A hivatalban, vagy városházán nem tudom merre fele laksz, tudsz igényelni települési támogatást. Utalványt amit le tudsz vásárolni, vagy pénzt adnak. Nem nagy összeg kb 10-20 ezer ft, de az is jobb mint a semmi, igaz ezt kb egy évben 3-4szer adják.
2/5 A kérdező kommentje:
Hivatal van nalunk.. 4havonta lehet igenyelni es 5ezer ftnal nem kap az ember tobbet sajnos :/ nekem meg az 1honapra elmegy gyogyszere.. A buszjegyest azt elintezem koszonom hogy szoltal
2016. szept. 15. 19:22
3/5 anonim válasza:
Szivesen :) Én is kértem ilyen támogatást én 20 ezer ft-ot kaptam. Nekem is most derűlt ki, hogy beteg vagyok sajnos. Amugy ezt a támogatást kérheted gyógyszerre is, kifizetik neked és akkor nem a te pénzedből kell megvenni.
5/5 A kérdező kommentje:
4havonta lehet kapni ezt a tamogatast.. a kozgyogyot most inzetem hatha megkapom.Igen van baratom csak sajnos o tole se varhatom,hogy mindenhonapba adjon ki penzt a gyogyszereimre mivel árva.
2016. szept. 16. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!