Nők, akik tampont használnak, adnátok tanácsot?
Mensi alatt probaltad? Mert eros verzesnel konyebb a felhelyezes,ha megtelt a kivetel sem fajdalmas. Igazabol eleg picit meghuzni es konnyen kicsusszan.
Az obnak elvileg van pro comfort tamponja, amit allitolag konyebb felhelyezni..egy probat meger.
Ha ilyen panaszokat okoz, nem használod és kész.
Maximum kisgatyában ücsörögsz a medence partján - de egyáltalán MIÉRT akkor mentek, mikor megvan?!
Én elnapolnám ha lehet, mert ennek így semmi értelme...Csak elrontaná a wellnesst. :/ Amúgy gondolkoztál már a spirálról, vagy fogamzásgátlóról mint opciók? Azok enyhítik a vérzést. :) Eddig én sem használtam tampont, mert én is úgy voltam vele, hogy nem szeretnék odalent magamba tuszkolni semmit...Aztán nekem is elegem lett a betétből. (+ munkahelyen már nem lehet napokat kihagyni emiatt) Fokozatosan megbarátkoztam a gondolattal, hogy ez csak kis időre szükséges. (amolyan szükséges rossz) és így jobban mentek a dolgok.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!