Az nagy baj ha mindig tampont használok?
Figyelt kérdés
Már szinte a kezdetektől fogva tampont használok de betétet egyáltalán...ez nagyon nagy gond, Vagy egészségtelen? Éjszakára is csak azt és semmi mást.olvastam pár cikket és egy kicsit bepánikoltam :(2017. jan. 24. 23:19
1/6 anonim válasza:
Éjszakára nem tanácsolt mert nem szabad nagyon sokáig bennt hagyni. Nappalra jó de éjszakára inkább betétet használj.
2/6 anonim válasza:
Amíg menstruáltam, csak tampont használtam.Lassan 20 éve elmúlt, de még idáig semmi gondom miatta.
3/6 anonim válasza:
Ha éjszaka is cserélem megfelelő időközönként, akkor nem gond. Én így szoktam. Sokkal jobb, hogy nem vagyok csupa maszat.
20N
4/6 anonim válasza:
Én lefekvés előtt szoktam felhelyezni és felkeléskor rögvest kicserélem. Mivel nem 12 órákat alszom, ezért nem gondolnám, hog bajom származik belőle.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok:)
2017. jan. 25. 14:48
6/6 anonim válasza:
Egyes, ha éjszakára betétet használnék, nem lenne az a mososzer, ami kiszedné a vért az ágynemüböl... néha még tamponnal is átázok, a betét kb.totál felejtős.
Kérdezö, semmi bajod nem lesz, csak cseréld x idönként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!