S. O. S.! 13 vagyok és már elég régóta megjött betétet használok de tampont szeretnék érdemes váltani?
Figyelt kérdés
sokan mondták hogy nem fáj kényelmes ha megfelelően használjuk. Viszont anyukám szerint nem kéne használnom mert egészségtelen és fen is maradhat valamint szerinte ilyen fiatalon nem kéne én viszont mindenképpen akarok tampont használni, mit csináljak?2016. júl. 26. 22:33
1/5 anonim válasza:
Minek akarsz tampont? 13 évesen?? Örülök,ha betétet használhatok..ott nyúlkálni...meg kislány vagy még,nem tudod hogyan kell kezelni,és ha fent ragad,akkor jól megnézheted magad,úgyhogy várj még vele!
2/5 Eszter76 válasza:
13 évesen csak mini méretet használj, azt is csak az erős napokon. Éjszakára pedig maradj a betétnél. Régen létezett olyan verziója a tamponnak (nem tudom, most van-e, de miért ne lenne), amihez van egy "applikátor" - vagyis egy műanyag vacak, ami segít a felhelyezésben (vagyis nem az ujjaddal kell felhelyezni, ami elsőre nehéz lehet). Ha bizonytalan vagy, akkor gyógyszertárban vedd meg és a gyógyszerész néni biztosan olyat ad, ami jó lesz neked (mondd, hogy applikátort is szeretnél).
Mindenképpen olvasd el a dobozban lévő leírást - mindegyikben van részletes leírás és rajz, hogy mit hogy kell csinálni.
Én is tampont használtam már a te korodban is. Ne izgulj, menni fog. :-)
3/5 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen ne próbáld ki.Hallgass anyukádra.Ő jobban tudja ezeket a dolgokat.A tampont nehéz felhelyezni, és nagyon könnyen be tud ragadni főleg annál aki nem tudja kezelni.
4/5 anonim válasza:
Emberek... Van aki 40 évesen se tudja használni, de nem a kortól függ, hanem a tapasztalattól. 13 éves korom óta tampont használok, a 3.mensimkor jutottam el oda, hogy soha többé betét. Soha semmilyen problémám nem volt a tampontól, és ha hiszitek, ha nem, de a szüzességem is a barátom vette el. Azóta én betétet abszolút nem használok, és sokkal nagyobb biztonságban érzem magam. Szóval igen, minit kipróbálhatsz a legerősebb napon, aztán majd kitapasztalod hogy melyik nap mekkora kell. Sok sikert! 22/L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek és minit használok és felhelyezni is tudom azóta kipróbáltam és teljesen jó volt aplikátorosat viszont még nem használtam de ki fogom próbálni minddenképpen
2016. júl. 27. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!