Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten miatt láz?

Canesten miatt láz?

Figyelt kérdés
Előző héten pénteken jöttek a hüvelygombám első tünetei, utána olvastam és teljesen meggyőződtem róla hogy ez bizony az (túrós,sűrű, szagtalan váladék, viszkető érzés..).Szóval hétfőn fogtam magam es vettem egy canesten 200mg om tabit, 3napra.Este mikor mar a 2.at is elhasznaltam, rosszul lettem.Fajt a fejem a hasam, hanyingerem volt majd egy ejszakan at tarto 38,6os láz..1.Ez a gyogyszertol lehet?2.Ha igen akkor a 3.at meg felhasznaljam vagy hagyjam kúrát? :/

2017. jan. 18. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet a canesten-töl, nincs ilyen mellékhatása, mindenképpen folytasd a kurát, különben nem fog hatni.
2017. jan. 18. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Canesten miatt.

Elképzelhető, hogy NEM hüvelygombád van, hanem valami baktériumot szedtél össze, ami egy kisebb gyulladás okozott, aminek a következménye lehet a láz.

Ne játszd az orvos szerepét, ha baj van, inkább menj el hozzá, hogy megfelelő kezelést kapj. (Pl. kenetet sem tudtál venni saját magadnak, ha jól sejtem...)

2017. jan. 18. 09:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Jolvan akkor megnyugodtam:)

Most lement a lazam, vegre..

Egyebkent direkt nagyon alaposan utanaolvastam mert nem tudtam mi bajom van..de ez csak ez lehet

2017. jan. 18. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!