Feher turos folyasra jo a Canesten?
Kb 2 hete voltam nogyogyasznal aki szerint nincs semmien gombam, valoszinuleg valami allergiam van..
Azelott 3 honappal egy masik doki Candidat allapitott meg, akkor igaz hogy viszketett es feher folyasom is volt..
De most is meg van a feher,turos folyasom,viszketni nem viszket de vizeleskor is csip es a nemi elet is fajt(igaz mar reg volt)..
Vettem Canesten kremet es kupot, szerintetek hasznaljam vagy artok vele?(mellesleg kellemetlens szagot erzek odalent, az egesz bugyim tiszta feher, es mar rengetegszer voltam dokinal de mindig ez van)..Nem tudom mit csinaljak
Csinalt tenyesztest es nem talalt semmit de megis meg van ez a kellemetlen feher folyas..
NEM FEKSZEK LE MINDENKIVEL,MIERT KELL KITAMADNI???EGY EVE NEM ELEK NEMI ELETET UTOLJARA A VOLT BARATOMMAL FEKUDTEM LE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!