Lehet megint hormonzavar?
Figyelt kérdés
November 24-től volt az utolsó rendes menzeszem és 5 napig tartott. Utána december 4-től 27-ig véreztem, állítólag hormonzavar miatt. Kaptam gyógyszert amit január 11-ig kellett szednem és 15-től (tehát 2 napja) újra vérzek. Ez vajon menstruàció vagy visszatért a hormonzavar? :(
20/L
2017. jan. 16. 21:40
1/9 anonim válasza:
Nem hinném hogy hormonzavar lenne.De mondjuk nem tudom mire kaptad azt a gyógyszert.
2/9 A kérdező kommentje:
Hàt a sok orvosi szöveg mögött csak azt a választ kaptam hogy hormonzavarra...
2017. jan. 17. 00:11
3/9 anonim válasza:
A hormon kezelés nem 2 hétig szokott tartani. Én felkeresnék egy lelkiismeretesebb dokit.
5/9 anonim válasza:
Nekem anno egyebkent a hasonlo fogamzasgatlo valtoztatasok eredmenye volt egy komplett 1 eves mensi mentesseg. Vervizsgalatra elkuldott??
6/9 A kérdező kommentje:
Pontosan nem emlékszem, valami Progeszteron lágy zselatin kapszula...
Nem küldött vérvételre
2017. jan. 18. 20:32
7/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem, Progesterone Exeltis lágy kapszula
2017. jan. 18. 20:35
8/9 anonim válasza:
Szerintem kerjed kulon a hormonvizsgalatot(vervizsgalatot), ugy pontoaan kimutathato, hogy melyik hormonbol mekkora szint mukodik. (En alapbol nem is ertem, hogy miert nem eleve oda kuldik az osszes fogamzasgatloert folyamodot)... de mindegy a doki csak tudja, csak esetleg mondhatod szerintem, hogy nem kioktatni szeretned meg beleszolni a munkajaba de nyugodtabb lennel, ha pontosan tudnad ezeket az ertekeket (egyebkent betegjogod).
9/9 anonim válasza:
a progeszteron megvonásától vérzés jelentkezik (ez volt a gyógyszered hatóanyaga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!