Erős vérzés hormonzavar miatt?
Kezdeném azzal,hogy már szültem,és egyébként soha nem voltak vérzés zavaraim. Régen szedtem gyógyszert,de már évek óta nem,és általában így is pontosan jön meg a menzeszem. A mennyiség az kb ugyanannyi szokott lenni, viszont az változó hány napig tart. Volt már 4-5 napig is,meg 6-7napig is. Most viszont nagyon erős.Ilyen még nem igazán fordult velem elő,hogy a super tampon (amit egy évben kb2x-3x használok) nem bírja ki a 2óra hosszát. Egyébként nem görcsölök.Kevesebb vérzésnél azért kell néha a fájdalomcsillapító,de most semmit nem zavar annak ellenére,hogy erős a menszim.
9.hónapja hullik a hajam.Minden vizsgálatom negatív lett.Nem rég volt pajzsmirigy vérvételem,ami szintén jó lett. Szerintetek érdemes endokrinológushoz fordulnom,vagy várjak ki még egy ilyen erősebb hónapot?Illetve ha csak 1x-2x van ilyen egy évben,az még tekinthető a normálistól eltérőnek,de elfogadottnak?
Mit néztek a pajzsmirigyednél és mennyi lett az eredmény? Mert pl tsh papíron 4ig jó, viszont nőknek 1-2között kell lennie, 1hez közelebb. Nekem pl amíg 2 fölötti volt addig erős volt a vérzésem és hullott a hajam, amióta sikerült 1,5körülire hozni megszűnt minden panaszom!
Lehet csak Anti tpo eltérés van ami gyulladást jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!