Milyen tényezők tudják a havit befolyásolni?
Mindjárt 15 leszek, de még nem jött meg az első mensim. És már gondoltam pár rossz dologra, pedig tudom, nem kéne.
Semmi cicim nincsen, a menszesznek semmi jele sincs. Fehérfolyásom két éve megvan, tavagy kb volt a bugyimon egy fél centi pirosas-barna folt, azóta semmi. párszor volt egy olyan időszakom, hogy azt hittem meg fog végre jönni. Azt gondolom, hogy talán azért nem jött még meg, mert nagyon keveset iszok. Naponta max fél. Litert talán. A másik, hogy akárhányszor gondoltam hogy na végre itt az idő, bestresszeltem egész nap azon rágódtam, paráztam is. Aztán nem jött meg. Ez a két tényező mennyire befolyásolja? Ha ez nem, akkor lehet hormonproblémára is gyanakodni?
A családban mindenkinek korán Megjött. (sok köztünk a nő)
A másik hogy mindenem megvan csak a mellem és a mensin nem. Szőrzetem mindenhol van elég régóta már.
Semmi probléma, nem kell emiatt orvoshoz menned, majd ha 17 évesen is ugyanez lesz, majd akkor kell csak orvoshoz menni. A fél liter viszont nagyon kevés, emiatt a szerveid sem tudnak rendesen fejlődni. Az pedig Murphy törvény, hogy ha rágondolsz, nem jön, ha épp nem azon rágódsz, tuti megjön, és első pillanatban azt se tudod, mi ez :DDD
Az valamilyen szinten általában befolyásolja, hogy mikor kezdődött az anyukádnak (neked akkor egy évvel előbb, de ez NEM törvényszerű) nekem pl 2 évvel később kezdődött
egy megoldás van, várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!