Szabálytalan havivérzésre norcolut gyógyszert kaptam de nem igazán használ, mire számitsak?
Figyelt kérdés
Mindig pontos volt a menzeszem, de most a rendes vérzés után 2 héttel újra megjött rettenetes alhasi görcsökkel. Ez volt 2 hete. 2 hete vérzek. Terhességet kizárták, hormonzavarra gondolt az orvos és felirt Nircolutot amit 5 napig kell szednem, 1 nap 3x. Elvileg keddre már nem kène véreznem de most mèg nagyon is vérzek. Ha nem múlik el, vissza kell mennem... mire szàmithatok mit fognak csinálni most hogy ez nem hasznàl? 20/L2016. dec. 19. 21:42
1/3 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdöttem én is. Nekem sem hadznált a norcolut. Visszamentem nőgyógyászhoz és írt alacsany hormontartalmú fogamzásgátlót, az segített rendbe tenni a dolgokat. Egy ideje már nem szedem, de szerencsére a ciklus nem változott meg. Lehet nálad is csak átmeneti a probléma.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok fogamzásgátlót szedni mert babát akarunk pàrommal!
2016. dec. 20. 19:41
3/3 anonim válasza:
A norcolut elméletileg emeli a progeszteron szintet, ami segíti a nyálkahártyát alkalmassá tenni a beágyazódásra és gátolja a méhösszehúzódásokat. Ezért ha minden jól megy elmulasztja a vérzést.
Nem múló vérzésnél szóba jöhet egy egészségügyi küret, ez egyrészt általában elállítja a vérzést, azzal, hogy kitisztítják a méhet, másrészt jól mutat minden eltérést a szövettani eredmény. Nem nagy dolog, néhány órás kórházi benntartózkodást jelent, kb 5-10 perces a tényleges "műtét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!