Éjszaka mindig átázok. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró,hogy sokszor a lepedő is olyan lesz..2017. jan. 15. 12:06
1/6 anonim válasza:
Hat vagy felkelsz ejszaka tobbszor, vagy valami verzescsillapito pl cickafarkfu tea, vagy elmesz nogyogyaszhoz es iratsz ki ergam cseppeket
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen régebben. Fekete bugyi, éjszakai betét, biztonság kedvéért alattam két rétegbe hajtott piros színű nagy törölköző (erre a célra vettem, könnyebb kimosni).
Ezt arra az esetre írom, ha nem sikerül gyorsan orvosolni a problémádat. Nőgyógyászati + hormonvizsgálat javasolt.
3/6 anonim válasza:
Én teszek magam alá egy lepedőt, sötét pizsama van rajtam. A sima bugyira teszek egy szárnyas betétet, felteszek egy normál tampont, és felhúzok még egy szorosabb bugyit. Így az ágy védve van.
20N
4/6 anonim válasza:
A segédeszköz boltokban de az Ikeában is árulnak olyan matracvédőt ami nem engedi át a folyadékot.
5/6 anonim válasza:
Attól még a lepedő és az ágynemű foltos lesz :(
6/6 anonim válasza:
Persze és a vérzést sem szünteti meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!