Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lágyéksérvre valami megoldás...

Lágyéksérvre valami megoldás operáció nélkül?

Figyelt kérdés

2016. dec. 2. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pl ha életed hátralevő részét fekve töltöd, és nem mozogsz akkor talán nem okoz majd bajt.

Régen, mikor még nem tudták operálni, simán belehaltak az emberek, remélem ezt tudod.

2016. dec. 2. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Műteni kell.
2016. dec. 3. 07:48
 3/6 juhlaci válasza:
minél hamarabb műtét! ne majrézz, mert engem 62 évesen műtöttek és hálóval erősítették meg. egy évvel később, az idén az epekövemet is kivetettem minden OK.
2016. dec. 6. 07:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor lágyéksérvvel jelentkeztem a sebészeten, az orvos szinte kigúnyolt, mit akarok ezzel, más 10 évig hord ilyent. Egy hét múlva kizáródott, visszamentem, és visszakérdezett az orvos: tisztában van azzal, hogy milyen életveszélyes állapotban van? azonnal a műtőbe. ! ! ! 2 órán belül meg voltam műtve. Azóta jól vagyok.
2016. dec. 6. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Fekve marad, nem köhög, nem erőlködik, nem vesz levegőt. :)
2016. dec. 14. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Apám korán megműttette a kis sérvét a hatvanas években, háló nélkül, nem emlegette utána soha, nem súlyemelő volt. A testvére hetven évesen hunyt el, nem műttette, nem emiatt halt meg. Én rákerestem, egyformának írták a panaszok arányát a műtött és a nem műtött sérvek esetén. Itt a fórumon olvastam hálós műtét utáni gondról is. Ismerősöm is említett fájdalmat, kellemetlen érzést műtött sérve után jóval is. Nem tudom, hálós volt-e, kb. 2000 - 2010 között történhetett.

Alapvetően nem is a műtéttel érzek gondot manapság (2022), hanem az egészségügy leromlottságával, a vírushelyzettel, amiatti szétesettséggel kapcsolatban...

2022. febr. 22. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!