Pl ha életed hátralevő részét fekve töltöd, és nem mozogsz akkor talán nem okoz majd bajt.
Régen, mikor még nem tudták operálni, simán belehaltak az emberek, remélem ezt tudod.
Apám korán megműttette a kis sérvét a hatvanas években, háló nélkül, nem emlegette utána soha, nem súlyemelő volt. A testvére hetven évesen hunyt el, nem műttette, nem emiatt halt meg. Én rákerestem, egyformának írták a panaszok arányát a műtött és a nem műtött sérvek esetén. Itt a fórumon olvastam hálós műtét utáni gondról is. Ismerősöm is említett fájdalmat, kellemetlen érzést műtött sérve után jóval is. Nem tudom, hálós volt-e, kb. 2000 - 2010 között történhetett.
Alapvetően nem is a műtéttel érzek gondot manapság (2022), hanem az egészségügy leromlottságával, a vírushelyzettel, amiatti szétesettséggel kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!