Kell már melltartót hordanom?
Páran azt mondják, a melltartótól lógni fog a mell, mert hogy megnyúlnak a tartószalagok, elgyengülnek.
Mások viszont azt mondják, ha melltartót nem hordunk, akkor fognak megnyúlni a tartószalagok.
Az osztályomba kb 10 lány jár, ebből 3-an hordanak melltartót.
14/l
Általában akkor érdemes elkezdeni melltartót hordani, amikor már van akkora melled, hogy zavar a mindennapokban. Nekem pl. ha futok, akkor, ha nincs rajtam melltartó, akkor az kellemetlen.
Ha már megnőtt a melletek, akkor szoktak azért is hordani, hogy nagyobbnak tűnjön vagy jobban álljon.
A melltartó és a lógó mell kapcsolata pedig még néhány évig biztos vita tárgyát fogja képezni, de az az illendő, ha hordunk.
A melltartó azért melltartó mert tartja a melled. Vágod.
Elgyengülni nem tud semmilyen szalag, mert a mellben nincs izom. Egyedül a bőr és más kötőszövetek tartják, azt pedig a gravitáció húzza le. Ha valami tartja őket, nincs ami folyamatosan erőltesse és húzza.
Ez leginkább genetika hogy mennyire ereszkedik meg, nem kell aggódni hogy a te korodban ez gondot okoz szerintem.
Akkor nyúlnak meg a szalagok, ha nem megfelelő méretű melltartót viselsz hosszú távon, vagy egyáltalán nem hordasz.
Ez a veszély csak akkor fenyeget, ha C+ kosármérettel rendelkezel.
Vannak olyan nők, akik egész életükben jól megvannak melltartó nélkül, mert feszes, kicsi mellük van.
Melltartótól nem fog logni a melled,a melltartó tartja a mellet.
Középiskolás korodra azért hordjál már melltartót.Ha most még nem nagyok a mellékelt akkor sport melltartót vagy topot hordják,ez utóbbi kettőt mi már 9-10 évesen hordtuk.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Toppot hordunk, azért annyira nem vagyunk ápolatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!