Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek nem kéne már...

Szerintetek nem kéne már melltartót hordanom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most lettem 15 éves, és nem hordok melltartót, csak ilyen csatolós toppot (úgy kell becsatolni mint a melltartót). Elég kényelmetlen, mert ugye nem tartja a mellem, és sportnál, táncnál nem túl kényelmes. Meg hát gimibe már ciki lesz lassan. Hogyan beszéljek erről anyával, vagy mit csináljak??? Help me!
2015. nov. 23. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Odaállsz anyukád elé, hogy: "Anya, szeretnék melltartót hordani! Kaphatok pénzt, hogy vegyek egyet, vagy eljössz velem venni?"

Miért kell ezen ennyit gondolkodni? 15 évesen már bőven elfogadható és normális, ha egy lány melltartót hord.

2015. nov. 23. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is most vetettem anyával, nem tudtam, hogy mondjam meg.

Ezért egyszer öltöztem át és mondtam neki, hogy szorít a top, erre ő rávágta, hogy akkor Menjünk melltartót venni.

Elmentünk, kiválasztott kettőt, megmutatta a fülkében, hogy kell felvenni és Ennyi.

2015. nov. 23. 23:40
 3/6 A kérdező kommentje:
2. , én is ezen gondolkodtam, köszi
2015. nov. 24. 07:06
 4/6 anonim válasza:

Ne idegeskedj rajta sokat. Nálam is valami olyasmi volt mint a 2-nál :)

Amúgy 15 évesen simán hordhatsz melltartót. Vannak akik 12 évesen elkezdik pedig semmi mellük nincs. :)

2015. nov. 26. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen,bőven már középiskolás vagy.9-10 éves lányok akiknek már nő a cicije topot hordanak
2015. nov. 26. 20:20
 6/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem állj anyud elé, és mondj el mindent, kereken perecen. Anno én is szégyelltem szólni, de muszáj mindenkinek :/ (nekem meg duplán mert 11 éves koromban olyan keblekkel rendelkeztem, hogy a ginisek is megirigyelték volna :D)
2015. dec. 21. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!