Lehet menszesszel termálfürdőben menni?
Figyelt kérdés
A baràtaim holnaputànra terveztèk, viszont pont akkor kell megjönnie. Eddig csak betètet hasznàltam. Szűz vagyok mèg. Tudom, hogy a tampon nem veszi el a szüzessèget, de fèlek, hogy fàjna,ès kènyelmetlen lenne. Egyàltalàn lehet tamponnal fürdeni? Nem szivàrog? Nem csúszik ki a vízben. Friss baràtok, most kezdünk igazàn összehaverkodni, nem szeretnèd leègetni magam. Esetleg valami tanàcs, praktika?2017. jan. 9. 15:55
1/4 anonim válasza:
Elvileg lehetne, de ha még sosem használtál tampont akkor nem így kéne elkezdeni
2/4 anonim válasza:
Nem szivárog, bár lehet, hogy nem az első alkalommal kéne vízbe menned vele. Előbb ki kéne tapasztalnod.
3/4 anonim válasza:
Arrol nem is beszelve, hogy a termalviztol omleni fog beloled a ver napokig. Nem hogy menzesszel, de menzesz elott es utan kozvetlenul, par napig egyaltalan nem ajanlott, mert kepes elorehozni/visszahozni, es nagyon eros verzest okozni.
4/4 anonim válasza:
TILOS termálfürdőbe menni mensturáció alatt, mert a meleg víztől kitágulnak az erek és fokozódik a vérzés.
Hideg vízű uszodába, Balatonba lehet menni tamponnal, csak fürdés előtt és után TISZTA kézzel cserélni kell.
Nem szivárog és nem csúszik ki, de max. 30-40 percenként cserélni kell a mini tampont, nálad meg csak ez játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!