Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivan akkor, ha a mell nem...

Mivan akkor, ha a mell nem fejlődik?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Nincs se mell alakja, se nem nő egyáltalán. Még A méretű sem, egyszerűen nincs mellem. Se forma, se méret, se nem néz ki női mellként.

2017. jan. 7. 23:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Endokrinologiara esetleg elmehetnel evvel a peoblemaval, lehet progeszteronra lenne szukseged
2017. jan. 9. 14:47
 12/15 A kérdező kommentje:

a családban és a felmenők közt is legalább C+ méretekkel rendelkeznek, kivéve apai ágon levő nagymama, neki kisebb, de van..

igen minden rendben van...most az utolsó pár csúszott 1hetet kb, de mindig megvan, nem hagy ki és 5-6napig tart kb... de ez a csúszás sok mindennek betudható.

köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2017. jan. 9. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:

"az utolsó pár csúszott 1 hetet ... de ez sok mindennek betudható."

Igen, a csúszás legtöbbször hormonproblémának tudható be. Egy-két nap ingadozás normális, de ha tartósan 1-1 hetet csúszkál, az nem biztos, hogy túl jó. Keress rá a neten arra, hogy ösztrogén-dominancia vagy progeszteronhiány. Ha más tünetek is rád illenek, akkor lehet, hogy tényleg kell egy kis progeszteronpótlás.

(Én ciszta miatt rendeltem a netről növényi progeszteronkrémet, és kentem vele a mellem. Nagyon pici növekedést is tapasztaltam, de nem tudom, tartós lesz-e.)

2017. jan. 11. 16:20
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem, szerintem nincs ilyen problémám, de köszönöm.

Majd egyszer talán erőt veszek magamon és elmegyek nőgyógyászhoz...

2017. jan. 12. 01:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Megértem a problémádat,de pasiként tapasztalatból tudom,hogy sok férfinak a "kislányos"(mell nélküli,kis mellű)nők tetszenek.

A konditeremben ahova járok több hasonló alkatú csaj edz.

A sporttól csinosak.Szép,formás combjuk és fenekük van.stb.

Én a Te helyedben erre fókuszálnék rá.

Az alakodon,izomzatodon sokat tudnál változtatni és az önbizalmadnak is jót tenne!

Sok sikert!

F40+

2017. jan. 12. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!