Mivan akkor, ha a mell nem fejlődik?
Van ilyen, de nem kell ettől kevesebbnek érezned magad...
Első barátnőmnek sem volt melle és a mai napig szinte nincs is neki de nagyon szerettem... gyönyörű volt és nem érdekelt, hogy kicsi a melle...
Ha minden más rendbe van veled kapcsolatban akkor emiatt tényleg ne aggódj... arra amúgy is van megoldás (implantátum) de az ráér később is
hát..az más, ha valakinek kicsi van, mert akkor én már hálás lennék:) de semmi nincs...pedig vékony sem vagyok...sőt...166cm vagyok súlyfelesleggel, tehát még az sincs, hogy alultápláltság miatt nem lenne mellem...menzeszem van kb 2éve, az rendben van...és nagyon nem értem mivan...
neked utolsó...nagyon köszönöm, nagyon hihetetlen, hogy léteznek ilyen férfiak!:)
de én akkor is úgy érzem, hogy semmi esélyem nem lesz így soha társra találnom...
csípőmet nem tudom...fenék az van...de már nagyon el vagyok keseredve..:(
így még nőgyógyászhoz sem merek menni...
#5-ös vagyok megint
Még egyszer mondom ne feszülj rá erre...
Ha van egy kis súlyfelesleged azt könnyen le lehet adni nekem elhiheted... olyan barátnőm is volt akin láttam, hogy nagyon szép lenne ha azt a kis felesleget leadja, bár igaz amíg le nem adta addig nem kezdeményeztem, hanem elhívtam edzeni magammal és amikor láttam, hogy komolyan gondolja és már látszott is, hogy lefogyott (már amennyit kellett) már együtt is voltunk... ez mindenki részéről felfogás kérdése... tudom, hogy sok gyökér ember van de ezen nem lehet változtatni, egyszerűen le kell szarni őket...
Ha van motivációd hozzá akkor add le azt a felesleged ami van aztán ha majd készen állsz eldönteni, hogy mit kezdj a "mellproblémáddal" akkor akár meg is csináltathatod és az is letudva. Minden csak idő és belefektetett energia kérdése. Én szurkolok neked ;)
20F
nagyon nagyon köszönöm, igazán kedves tőled:)!
a súly engem igaz, hogy zavar, de valaki meg nem a vékonyakat kedveli:D tervezem, hogy lefogyok, de ha nem, hát nem, a mell 1000x jobban zavar...és a műtét nem egyszerű, se nem, fájdalom meg kockázatmentes.... és még amúgyis kéne várnom 2évet...addig nembírok így létezni.:(
A mell mérete sokban múlik a genetikán. Anyukádnak, női felmenőidnek mekkora melle van? Anyukádat arról is megkérdezhetnéd, hogy neki mikorra fejlődött ki? Mert van, akinél később indul növekedésnek. Áltagosan 22 éves korig nő, tehát van még rá 6 éved, hogy megnőjenek!
A menstruációs ciklusaid rendszeresek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!