Több mint 3 hete menstruálok mit tegyek?
Figyelt kérdés
December 11-én jött meg előbször és azóta nem áll le..van 1-2 napos szünet amikor gyenge vérzés van utánna 3 nap erős vérzés. Kéne aggódnom vagy ilyen az első menstruáció? 16 éves vagyok...2017. jan. 6. 00:43
2/9 anonim válasza:
Első menstruálciónál előfordulhat, de alapból javasolt egy nőgyógyászati vizsgálat miután megtörtént az első vérzés.
3/9 anonim válasza:
El lehet állítani több módon, de el fog állni magától is.
Orvos is tud adni rá hormoncseppet, csak mondd el neki a panaszt.
Nekem látatlanban is küldött az anyukámmal az első vérzésemnél, elég volt elmondani neki, mi a baj.
4/9 lencsefőzelék válasza:
Vesszőt a tagmondataid közé!
Valamint azt, hogy utána, legközelebb egy n-nel írd!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...4-es vicces vagy :)
2017. jan. 6. 10:46
6/9 anonim válasza:
Ez nem vicces, hanem siralmas. Dokihoz menj!!!
7/9 anonim válasza:
Tényleg nincs semmi vicces abban, hogy igénytelenül írsz. De mindegy, most nem ez a lényeg.
Nem normális, hogy 3 hete vérezgetsz, mindenképpen fel kell keresned a nőgyógyászt!
Az, hogy egy doki hormoncseppet küld az anyukával, szerintem döbbenetes gondatlanság. Az orvosnak látnia kell, hogy mi a gond! Nem feltétlenül hormonális az ok, lehet anatómiai rendellenesség vagy polip is az oka. Mindenképp fordulj orvoshoz!
8/9 A kérdező kommentje:
Már bocs, de román suliba járok és nem várhatod el tőllem, hogy hibátlanul írjak
2018. júl. 20. 15:03
9/9 lencsefőzelék válasza:
Ez még nem indok arra, hogy ne tanulj meg rendesen az anyanyelveden. A tőlem, tőled, tőle egy l. Azért javítalak ki, hátha ragad rád valami a koszon kívül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!