Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy vizsgál meg a nőgyógyász...

Hogy vizsgál meg a nőgyógyász ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szeretnék szedni, mert úgy érzem készen állok a Barátommal a dologra, de úgy érzem a fogamzásgátlóban jobban bíznék mint a gumiban.

Ezért kíváncsi vagyok hogy zajlik ebben az esetben a nőgyógyászati vizsgálat.

Köszönöm előre a válaszokat!:)

2017. jan. 2. 15:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Ha ilyen ostoba vagy, akkor még te ne szexelj. Agyam eldobom a kis taknyosok...
2017. jan. 2. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Az majd kiderul ott, de nem kell aggodni. Nem veletlenul tanulnak 8 evig orvosnak, tudni fogja a doki, hogy nyuljon hozzad, mit nezzen, hogy az neked a legkevesbe kellemetlenebb legyen, es ne legyen semmi bajod. Uh lesz csak meg vervetel szerintem amugy, ha nincs semmi panaszod.
2017. jan. 2. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Én csak a kérdésedben foglalt egyik állításra reagálnék ? Minek alapján gondolod, hogy "de úgy érzem a fogamzásgátlóban jobban bíznék mint a gumiban." ??? Minden eddigi vizsgálatsorozat a sokféle szempontot összevetve (fogamzásgátlás, STD betegségek átvitele, hormonális beavatkozás egy rendszerve) a gumit hozza ki győztesnek.
2017. jan. 2. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Keresőt nem tudod használni???
2017. jan. 2. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Megmondod az elején, hogy szűz vagy, és nem lesz hüvelyi vizsgálat.

Nem fog fájni, lehet csak vérvételt kér, aztán ennyi.

2017. jan. 2. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Akkor is meg fogja vizsgálni ha szűz.
2017. jan. 2. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Dokifüggő: van aki ilyenkor közli hogy feküdj le a pároddal gumival és gyere vissza pár hónap múlva. Van aki végbélen keresztül csinálja és van aki simán max szűzkacsával.

Vérvételre el szoktak küldeni a dokik és van aki UH-ot is csinál.

2017. jan. 2. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Szájon át! -.-
2017. jan. 2. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

A feleségem kb. 5 évig szedett fogamzásgátlót, majd egy vérvétel magas bilirubin szintet mutatott, ami májproblémára utal. Abbahagyta a fogamzásgátló szedését és helyreállt a vérképe.

A gumit én sem szeretem. Egész pontosan nem a gumi zavar aktus közben, hanem a síkosító anyag amivel a gumikat kezelik, az olyan mint a marhafaggyú sem szappannal, sem tusfürdővel nem lehet lemosni.

2017. jan. 3. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem csak a gyógyszer meg a gumi létezik.
2017. jan. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!