Nem akar megjönni! Mit tegyek?
hány éves vagy?
utolsó 5 menzeszed első napja?
szex volt?
egyéb tünet?
2016. dec. 28. 19:28
Hány éves vagy?Élsz e nemi életet?Mióta menstruálsz? Ezej fontos infók! Nem voltál beteg mostanság,szedtél e esetleg antibiotikumot?
2016. dec. 28. 19:28
Csinálj sok felülést, mély guggolásokat, ugrálj.
És ne stresszelj hogy miért nem jön meg, mert attól is késhet.
2016. dec. 28. 19:35
Húzd be az alhasad nagyon erősen kb 5-10 mp-ig majd engedd ki
Ezt ismételd meg párszor
(Nekem bevált, álltalában fél napra rá meg is jön)
2016. dec. 28. 19:53
5/11 A kérdező kommentje:
21 vagyok!
Felfázásom volt a napokban, nyáron petefészekre fáztam fel és most is de már elmúlt a fákdalom.
az előzőm 30.án múlt el, de már vagy 3 hónapja kereken mindig 4 nappal korábban jött meg, most meg késik 6 napja.
Vasárnap voltam együtt a párommal, megszakításosan, de bennem nem ment el, időbe vette ki.
Nézd! Tudom hogy ezt sokan sokszor elmondták már de a megszakítás nem védekezés.Feltételezem hogy máskor is voltatok már így együtt a pároddal ami nem zárja ki a terhességet sajnos/nem sajnos.Szerintem csinálj egy terhességi tesztet biztos ami biztos.Őszintén én is így " védekezek" a párommal de mondjuk nálunk nem is lenne baj ha becsúszna a pici.Viszont ez nálunk működik már 4 éve de hallottam már olyanról is akinek így jött össze a baba.
2016. dec. 28. 22:41
7/11 A kérdező kommentje:
Persze, tudom tisztába vagyunk vele. De akkor is már 3 napot késett,nem tartom esélyesnek,hogy az legyek rá 3 napra mikor se ovuláció se semmi közelébe nem vagyok. ha tesztet csinálok is korai lenne még, de persze ha a héten se jön meg biztos csinálok egyet.
Igen értem arra gondoltam hogy legutóbbi eggyüttlétetek elött ha voltatok együtt így megszakításosan akkor van rá minimális esély.De azért fogadd meg a tanácsokat amiket írtak :) nekem mikor nem akart megjönni az ugrálás meg a felülések jöttek be :) majd írj hogy mizu van :) utolsó voltam.
2016. dec. 28. 23:04
Írd már le, hogy mikor volt az elsőző 4-5 menzeszed első napja! Szerintem, nem számolod jól a ciklusaid
2016. dec. 28. 23:43
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor volt az első úgy :$ írok persze!
Szeptember 1-9ig
Október 4-10-ig
November 1-5-ig majd 24-30-ig 4 nappal korábban jött meg
Decemberben meg 22.-en következett volna.
Androidos menstruációs naptárat használok.
Kapcsolódó kérdések: