Miért nem akar megjönni?
Figyelt kérdés
Mar vagy 3-4 honapja feherfolyasom van.Tegnap hirtelen azt hittem hogy megjott mert olyan volt mint a ver csak kicsit halvanyabb.Nem vagyok felfazva se.Egyre gyakrabban faj az alhasam meg elkezdtem szorosodni,elkezdtek noni a mellem is.Nem vagyok kover se tul vekony 161 cm vagyok 45kg.Nem tudom mi lehet a baj...:/ Az osztalyba mar mindenkinek megvan csak egy lanynak nincs meg rajtam kivul.De oneki is meglessz hamarosan..:(( Nekem csak evekkel kesobb fog megjonni? 12/L :"(2015. máj. 5. 09:25
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj, semmiről sem maradtál le, ez nem verseny! Ismerek olyan lányt, aki csak hazudta, hogy megjött, félt, hogy kinevetik. Ez genetika is, van akinek előbb, van akinek később jön meg. Nyugi.
2/4 anonim válasza:
Boven időben vagy, kesobb is megjohet... Mi a fene, menstrualo verseny van az osztályban? Szard mar le.
Nem is értem, minek kell ezen stresszelni :D
3/4 anonim válasza:
17 éves korig teljesen normális ha megjön.
Nekem 17 és fél évesen jött meg, 2 gyerekem van és abszolút egészséges vagyok.
4/4 anonim válasza:
12 évesen mit akarsz még? Miért lenne bármiféle bajod?
Inkább az a gond ha 12-14 éves lányok ivarérett korba kerülnek úgy, hogy a fejlődésük még távol van a befejezett, véglegestől!
Ne idegeskedj, 17 éves korig teljesen normális, bármikor is jönne meg.
Amúgy én is gyanítom hogy néhány lány füllent nagyokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!