Vakbélgyulladás vagy valami más?
Figyelt kérdés
13eves lány vagyok.Nyaron jobb oldali alhasi fájdalommal korhazba kerultem ott csinaltak ultrahangot es nem talaltak semmit csak annyi h vakbélgyanum van.a fájdalom azóta sem szunt meg sot par fokkal jobban fáj.van amikor egesz heten nem faj es van amikor egesz heten faj.van amikor a jobb lábam is nagyon faj es derekam.A bal oldalt is szurodik ha megnyomom van amikor nagyon erzekeny de van amikor egyaltalan nem.Ha van valami otletetek akkor kerlek szepen írjátok le.2016. dec. 27. 23:29
1/7 anonim válasza:
Pontosan hol szurkál? Nem lehetséges esetleg, hogy a petefészked/méhed szúr?
20N
2/7 A kérdező kommentje:
Változó hogy hol szúr.általában jobb oldalt leges legalul.de van amikor a koldokom alatt szur vagy bal oldalt legalul
2016. dec. 27. 23:36
4/7 A kérdező kommentje:
Igen.ezelott is fajt a hasam de akkor meg altalaban 21-25napon jott meg mostanaban pedig 2hetente jon meg
2016. dec. 27. 23:48
5/7 anonim válasza:
A 2 hetente jelentkezo menstruacio sem normalis egyebkent. A fajdalom lehet a vakbelen kivul petefeszek miatt, vagy veseko/vesehomok miatt is akar. Ki kellene vizsgalni alaposabban, nem csak egy ultrahang...
6/7 anonim válasza:
Emésztéseddel minden rendben? Mert bél eredetű is lehet.
7/7 anonim válasza:
Szerintem el kellene menned egy gyermeknőgyógyászhoz vagy újból ultrahangra. Ott kiderülne mi a gond. De biztos, ami biztos, én a helyedben a nőgyógyásszal kezdenék, hogy kizárjam a nőgyógyászati problémát.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!