Ezzel nőgyógyászoz menjek? És ugye nem vakbélgyulladás?
A bal oldalon fáj, magasságban a köldököm felett, inkább teljesen kint a szélén, oldalt. Szóval nem tudom megmondani pontosan, de szerintem nem a hasam, hanem inkább az oldalam.
Ha fekszem, vagy 'jól' ülök, állok, nem érzek semmit, menésre fáj, vagy ha pisilok, akkor a pisilés vége felé egy pontban.
Nem tudom, hogy a kettőnek köze van-e egymáshoz, de néhány napja folyásom van.
Szerintetek mi lehet? Jó ha elsőnek holnap reggel nőgyógyászhoz megyek? Összefügg a kettő? Ugye nincs vakbélgyulladásom?
17/L
Ja amúgy algopyrint vettem be, de nem használt. Amúgy meg kibírható, szóval nem az a földön fetrengős fájdalom.
Kb. reggel óta fáj.
Elöször a háziorvoshoz menj, valószínüleg inkabb veseprobléma lehet, de nem biztos.
Vakbélgyulladást eléggé kizártnak tartok, de ezt csak orvos tudja eldönteni.
Nögyógyászhoz csak akkor érdemes menni, ha a háziorvos szerint rátartozó problémád van.
Elmúlt, bár lehet hogy meglátogatok majd egy dokit, mert nem ez volt az első ilyen.
nem, én nem írtam privit senkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!