Jobb oldali alhasi fájdalom, egy ponton szúr, émelygek néha és kisugárzik jobb oldalt a derekamra néha elmúlik, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel óta oylan érzés volt mintha menstruációs kisebb émelygéssel járó fájdalmam lenne de nem lehetett az mert 2 hete volt meg estére elkezdett jobb oldalon az alhasam egyre jobban fájni... néha elmúlik néha pedig fáj és mikor fáj ilyen hullámokban jön elmúlik kicsit majd fáj nagyon és megint múlik. Étvágyam van gyomrommal nincs baj émelygek kicsit és nagyon furcsa érzés, görcsoldót vettem be az 2 órára megszüntette. Vakbélgyulladásra gyanakodtam de az akkor 2 nap után már elég durván fájna és nem múladozna időnként. Olykor jó olykor rossz ha többet mozgok kicsikével javul.2013. szept. 7. 20:03
1/1 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem vakbélgyulladás,mert akkor nem tudnál mozogni sem,a vakbélgyulladás alhasi görcsei annyira fájnának,hogy már kórházba lennél.Szerintem nem az lesz a probléma.Kiderült hogy mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!