Petefészekgyulladás vagy vakbélgyulladás? Aki bármelyiken már áteset kérem irjon
20éves lány vagyok. Múlt szerdán hajnalban rosszil lettem hányinger izzadás..másnap fájt a hasam, a fejem, hőemelkedésem volt. Pénteken elkezdett a bal oldalamon fájni a hasam. Ponotsabban bal alhas tájékán. Kizárásos alapon a petefészek ill vakbél gyulladásra tudok gondolni.
Akinek vakbélgyulladása van az kisugároz baloldalra úgy tudom.
Tudnátok írni pár tünetet, internetet olvasgattám a hasfájást hányingert..de mind a 2 gyulladásnál ezt irja:S
tegnap nem fájt a hasam ma ujra elkezdett, nem tudom hogy házi orvoshoz vagy nögyógyászhoz menjek.
tudtok tanácsolni valamit?
köszönöm, hogy írtál.
Ha a vakbélgyuszi nagyon fájdalmas akkor biztos nem az fáj. Holnap rendel a nögyógyász, lehet bejelntkezek hozzá, nem árt ha kivizsgál
köszi a választ.
Az a gondom hogy a háziorvoshoz délelött tudok csak menni bejelentkezve..de holnap rendel a nögyogyász késö délután ami nekem megfelelne, mert nappalis hallgato vagyok.
Vakbélgyulladásod biztos nincs, ha az lenne, múlt szerda óta már meghaltál volna...
A helyedben kérnék időpontot a nődokihoz, de mivel ott nem fogadnak azonnal, még ma elmennék a háziorvoshoz is, vesztenivalód nincs, hátha mond valami értelmeset.
Köszi a válaszokat, voltamnödokinál és kiderült h ciszták vannak a petefészkemben:S azt mondta ha szedni fogok fogamzásgátlot azok elmulnak, mert nem szedek jelenpillanatban.
cataflánt javasolt 2x1et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!