Tudnátok ajánlani sztk-s nőgyógyászt a 4. ,11. ,13. ,14. ,15 kerületek valamelyikében vagy akár az érdi szakrendelőből?
Sziasztok,
A napokban tesztelgettem egy párszor mire elhittem, hogy két csíkot látok és lelkiismeretes, megbízható orvost keresek, aki majd a szülés levezetését is vállalja. Elég sok megaláztatásban volt már eddig részem és szeretném boldogan, minél nyugodtabban megélni a rám váró jópár hónapot. Elsősorban Újpest lenne a legjobb, de a felsorolt helyeken is gyakran megfordulok, össze tudom egyeztetni a dokival.
Tudom, hogy "olcsó húsnak híg a leve", így ha valaki csak annyival is, de tud segíteni, hogy kit kerüljek el, már azt is nagyon köszönöm.
Eddig Szunyoghy Jánosnál fordultam meg párszor és nagyon kedvelem, szakmailag is kifogástalan volt, de nem tudom, hogy korára való tekintettel vállal-e még szülést.
Dolgoztam Szunyoghy főorvos úrral. Valóban egy úriember,de...
Én a palotai rendelőből Dr. Kovács Pétert ajánlom. Szakmailag messze Ő a legjobb! A stílusát meg meglátod,hogy Neked hogy tetszik és utána dönthetsz.
Szia,
Köszönöm a tippet, megnézem a csoportokat a fb-on, hátha sikerrel járok. Szeretnék olyan dokihoz kerülni, mint a már említett Szunyoghy úr, mert eddig csak ő nem alázott meg semmilyen formában és sajnos a 38 kiló, vashiányos vérszegénység és hasonló finomságok miatt szeretném, ha jó kezekbe kerülnék, mert nagy eséllyel veszélyeztetett leszek és császáros. Első körben úgyis hozzá fogok menni, hogy megerősítsen, de úgy látom, hogy most már az UH-t is csak ő csinálja Újpesten és sehol nem találtam arra vonatkozó információt, hogy szülést vezet-e.
Hintalan dokinál is jártam már, de őt messzire elkerülöm az utcán meglátva is.
Kedves 4.,
Neked is köszönöm, sajnos nekem aki tökéletes lehetett volna a szülővárosomban, ő idén ment nyugdíjba és még húgomat meg is mentette a méhlepény elhalásakor. Megnézem ezt a "megosztó" orvost, hátha pozitív tapasztalattal gazdagszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!