Fogamzásgátló tabletta okozhat aknét?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, most kezdtem el először tablettát szedni. Az első hónap végére elkezdtek kis patik előjönni az arcomon és a nyakamon. Továbbra is szedtem a tablettát gondoltam elmúlik. A második vége felé vagyok és rosszabb lett azóta. A nyakam a legdurvább, tiszta pöttyös, a mellkasom, és az arcom része, homlok, halánték főleg. Most szedjem továbbra is hátha elmúlik, vagy menjek bőrgyógyászhoz esetleg vissza a nőgyógyászhoz? Soha életemben nem voltam pattanásos, néha egy kettő ha kijött. De most nem érzem magam jól a bőrömben emiatt, de a menstruációmmal is bajok voltak, és szépen helyre állt azóta, de ha abba hagyom az segít? Félek, hogy emiatt szenvedni fogok később is, meg nyomot hagynak stb. Tudnátok tanácsot adni?2016. dec. 26. 19:08
1/1 anonim válasza:
Menj vissza a nogyogyaszhoz, majd ir fel masikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!