Érdekel pár dolog, remélem segítettek?!
Figyelt kérdés
Sziasztok 23 éves lány vagyok ,egyszer használtam fogamzásgátlót es nagyon rosszul éreztem magam tőle ezért többet nem is szedtem ,annó szabálytalan volt a menzeszem és a háziorvosom adta ,de abba hagytam mivel nagyon rossz volt a mellékhatása .Már régóta párkapcsolatban élek ,de a barátom úgy látom még nem tervez semmi komolyat,csak telnek az évek felettünk,ezert úgy gondoltam hogy lehet hogy kéne használjak fogamzásgátlot ,kíváncsi vagyok hogy kinek milyen tapasztalata volt a fogamzásgátlóval.A menstruációm szabályos mondhatom 1-2nap késésekkel de úgy gondolom ez nem nagy probléma .Ha van aki hízott vagy valami ,úgy jó es rossz tapasztalatok alapján tudnék dönteni hogy legyen tovább.Köszönöm szépen2016. nov. 30. 00:29
1/4 anonim válasza:
2 éve szedek Yadinet. Kezdetben kijöttek mellékhatások (pöttyös bőr, libidócsökkenés), de az első tablettamentes szünetre minden rendeződött, hozzászokott a szervezet, és elmúlt a negatív tapasztalat. Azóta semmi mellékhatás nem jött ki.
20L
2/4 anonim válasza:
Én Minerva nevű fogamzásgátlót szedek (eredetileg pattanásos bőrre îrta fel a doki). Előnye: a bőrömet szépen rendbe rakta + védekezéssel sem kell bajlódnunk. Hátránya: libidócsökkenést okoz nálam. Amúgy semmi más mellékhatást nem tapasztaltam, nem híztam tőle, stb...
3/4 A kérdező kommentje:
Én hallottam hogy van amelyik szőrösödèst okozott,ezert érdeklődők,es a hizástol is félek őszintén,mert èn 1èv alatt felszedtem 16kg-t fogamzásgátlo nélkül , és úgy hogy alig eszek .:/
2016. nov. 30. 21:05
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem a bőrömel nincsen gond nincs pattanásom csak épp menzesz előtt ,vagy közbe 1-2 ami nehezen múlik de amúgy minden ok
2016. nov. 30. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!