19 éves vagyok,2 éve szedek Jangee fogamzásgátlót, szeretném abbahagyni, mert sokat híztam tőle. Várható tünetek? (többi lent)
Bocsánat hogy írok csak megdöbbentem a hízás miatt. Én most fogom elkezdeni szedni ezt a fajtát. Eddig csak jót olvastam róla de most megijedtem :S
Egyébként nekem az orvos azt mondta hogyha abbahagynám akkor visszatérne a rendszertelen menstruáció, pattanások.. De hátha valaki ír neked tapasztalatból ide.
22L
Mivel a gyógyszer csak elfedi a problémát, amint abbahagyod, vissza fog térni a régi mensi. Ezért lenne célszerű gyógyszer helyett a hormonokat kivizsgálni.
20N
Első válaszoló: ahogy írtam, ezen kívül más problémám nem volt, főleg hogy ez egy nagyon gyenge gyógyszer. Viszont azt tudnod kell, hogy mindenkire másképp hat, lehet te nem fogsz hízni tőle de valami más problémád lesz, de lehet hogy teljesen tünetmentes lesz - mint ahogy volt nekem is az első egy évben.
Második válaszoló: természetesen az abbahagyás előtt megbeszélem a nőgyógyászommal, hogy mit ajánl, mit kell kivizsgálni, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!