Széklet maradványok? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen a kérdésem de már muszàj valaki(k)től tanàcsot kapnom.
Nagy WC utàn (is) mindig kis foltban széklet marad az alsòneműmön. Hasznàlok nedves WC papírt is meg simàt is.
És ami a leg kellemetlenebb az az h fürdés utàn reggelte is lesz egy kis folt. Pedig minden nap tisztàlkodok,intim lemosòt is hasznàlok és ez miatt a feneketemet mindig alaposan megmosom.
Soha nem anàlis szexeltem,ilyesmi problémàm sosem volt. Nem rég òta van ez
Mit tudnék ellene tenni? Vagy mi lehet ez?
Nagyon aggasztò és kellemetlen
27N
2016. dec. 14. 08:20
11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj h a székletem szélsőséges. (Mostanàban és most vagyok a megfigyelésén. Valòszínűleg laktòzérzékenység) vagy egy nap 2-3x van és hígabb vagy 3-4 napig nincs és aztán kemény,fájdalmas.
Köszönöm a vàlaszaitokat
2016. dec. 14. 13:03
12/13 anonim válasza:
Akkor szinte biztos, hogy emésztési problem, miket eszel úgy általában?
13/13 anonim válasza:
Utolso te annyira hulye vagy, latszik h nem ertesz a temahoz csak altalanossagokat puffogtatsz meg talalgatsz... Egyaltalan tisztaban vagy azzal hogy maga az emesztes mint elettani folyamat mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!