Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi okozhatja?

Szerintetek mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Amikor tanga bugyit viselek kellemetlen szagú vagyok odalent meg mintha folyna is belőlem vmi (nem folyás) (megpróbáltam már canestennel kezelni de ha tanga van rajtam nem működik) de ha sima rendes bugyiban vagyok semmi bajom (se váladék se szag)... szerintetek mitől van? Mit csináljak? (Nem tudom mennyire fontos de szűz vagyok még)

A barom válaszoktól légyszi kíméljetek.. köszi előre

2016. dec. 13. 23:24
 1/2 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem semmiképp nem a tangától. Esetleg ha nem pamut hanem műszálas jobban megizzadsz nem tudom. Szerintem keress fel egy nőgyógyászt ártani nem árt! :)
2016. dec. 14. 00:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Tanga bugyi nem egészséges, nőgyógyászok sem ajánlják.

Idézek egy cikkből:

"A tanga mellett divat diktálta érvek szólnak, ám ugyanakkor ez a forma az, ami a legideálisabb a kórokozó "utaztatásához" a végbélnyílás és a hüvely között.

A tanga közvetítésével akár a gombák, a coli- és hozzá hasonló bélbaktériumok is okozhatnak nőgyógyásztati fertőzést, mellesleg az alsótestbe mélyedő textil irritálhatja a genitáliák környékét és gyulladást is okozhat.

Viselése maximális alsó fertályi higiéniával azonban biztonságosabb: székelés után a nedves törlőkendő vagy a bidéhasználat minimalizálhatja a kockázatát annak, hogy fertőzés lépjen fel."

2016. dec. 14. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!