Mi okozhatja azt hogy nem jött meg rendesen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már meg van 3 éve és egy ideje pont 2 hetet késik a menstruációm (de ez lehet elszámolás mert nem szoktam kiszámolni csak igy immel-ámmal)
Most is késett de nem is ez a lényeg már három napja ilyen barnás de inkább vöröses kicsit sűrűbb nyálkásabb folyadék jön ki. Ilyen folyadékkal találkoztam már az előző hópokban is de akkor egy napig sem tartott, és utánna véreztem rendesen. De most már 3 napja, nem tudom mi lehet az oka. De a tippem, az lehet hogy keveset iszok. Segítsetek aggódók és orvoshoz nem megyek.
2016. nov. 19. 15:49
1/3 anonim 

válasza:

Hány éves vagy? Nem minden menstruáció egyforma, szóval én nem aggódnék.
20L
2/3 A kérdező kommentje:
15, és szerintem rosszul irtam mert 2 éve van meg.
2016. nov. 19. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!