Lehetséges olyan, hogy nem tud jönni a menstruáció? Vagy mi okozhatja, hogy sokkal előbb elmúlt?
Figyelt kérdés
Mindig 9 napig szokott meglenni,ilyen még soha nem volt hogy elmúlt a negyedik nap.Nagyon félek,mert vécénél meg jön,alapból viszont semmi.Érzem oldalt enyhe fájást,mint félidőben.Lehet olyan,hogy nem tud kijönni,és baj lesz belőle?2016. nov. 20. 16:44
1/4 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy nem jön ki és bentmarad. Ettől ne félj! Valami miatt most gyengébb a vérzésed és ezért nem folyik állandóan. Ez nem feltétlenül jelent rosszat,sőt inkább a 9 napos vérzés tekinthető soknak egy kicsit. Mennyi idős vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
23. Egyszer volt olyan,hogy félidőben jött meg,és általában mindig nagyon megvan,most meg abban a négy napban is alig volt,de az érzet meg olyan,mintha meglenne még. Akkor megnyugodtam,hogy nem tud bennmaradni:)
2016. nov. 20. 18:13
3/4 anonim válasza:
Van rá esély, hogy terhes lehetsz? A megváltozott, rövid, kisebb mennyiségű vérzés terhesség miatt is előfordulhat, sokan vannak így, nem okvetlenül marad el rögtön és teljesen. Ha lehetséges inkább csinálj tesztet, nem veszíthetsz semmit. A 9 nap kicsit hosszú, ha 5-6 napra csökkenne, az már normális.
Bent biztos nem marad, főleg ha 4 napig kijött. Egyébként lehet, pl küret szövődménye összenövés, de gondolom ez szóba sem jöhet.
4/4 A kérdező kommentje:
még a terhességre sincs esély,mivel nem láttam a páromat két hónapja. Legutóbb tavasszal voltam nőgyógyásznál,rendben volt minden,csak fertőzés volt,de kúpoztam.
2016. nov. 20. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!