Miert nem jon meg a menstruaciom?
Figyelt kérdés
Mar lassan egy hete kesik a menzeszem, egy erosen atlatszo valmi folyik helyette, kb mintha azt menstrualnam. Meg sosem volt ilyen velem ezelott, de az alhasam neha gorcsol. Nem ertem, mitol lehet ez? Terhes nem vagyok, tesztet mar csinaltam.2016. dec. 3. 21:37
1/2 anonim válasza:
Az egy hét még nem mond semmit. Nem vagyok orvos.. de lehet egy gyulladás vagy egy sima fertőzés.. várj néhány napot és ha akkor sem verzel menj dokihoz.
2/2 anonim válasza:
Nem vagyunk gépek, nagy ritkán akár ki is maradhat egy hónap. Tehát szerintem semmit ne tegyél, majd egyszer csak megjön.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!