Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nincs menstruációm? 14/L

Blanko014 kérdése:

Miért nincs menstruációm? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos első sorban a lányokhoz szólnék :D

Decemberben fpgom betolteni a 14-et és állítólag nekem már megjött.

elöszor tavaly December kornyeken volt, majd 4 honap kimaradt, aztan most junius-juliusban volt, de akkor 2 hetig. Eleinte edesanyam meg azt mondta hogy nem alltam be. Most pedig November van, es azt emlegeti hogy nogyogyaszhoz vinne el. Ezzel nem lenne semmi gond, ha ertenenk a nyelvet amit itt beszelnek, szoval valakinek ott kene lennie, es forditani, az viszont mar kellemetlen lenne.

Egy 2006-os kerdest olvastam (nem itt) ahol azt mondta egy holgy, hogy neki az edesanyja teat adott, Maria Trebe(?) Gyogyteajat. Azt hiszem ez volt a holgy neve. Erre a teára lennek, kivancsi, csak sajnos a felhasznalo mar torolte magat, es az interneten se talaltam semmit. Valaki tudna segiteni?

#menstruáció #nők #Hahvi problémák
2016. nov. 28. 03:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Maria Treben, Egészség Isten patikájából c. könyvére gondolsz. Abban van egy ilyen rész, hogy egy 19 éves lánynak nem jött meg, stb. és cickafark teát ajánlott rá. Naponta egyet, reggel, éhgyomorra. Neten pdf-ben fent van a könyv, ha érdekel. Ettől függetlenül én javaslom a nőgyógyászt. És a tolmácsnak nem kell bent lenni a vizsgálatnál. Mármint bementek, elmondjátok a problémát, tolmács kimegy, orvos megvizsgál, utána tolmács bejön, és elmondja neki az orvos, hogy mi a helyzet.
2016. nov. 28. 04:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem elsőnek 12 éves korom körül jött meg, utána 1-2 évig semmi. Mára pedig már tökéletesen beállt. Szerintem nem kell ezt túlaggódni. Viszont, ha egy év múlva sem jön meg, érdemes ténylegesen orvoshoz fordulni.
2016. nov. 28. 04:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a hormonjaid nincsenek rendben (nem a tinikor miatt, hanem ettől függetlenül, amit először nem veszel észre, mert ráfogják hogy ilyenkor ez normális) akkor a tea lóf...t sem ér. Én is ugyanígy voltam, most 22 évesen kb háromszor jön meg egy évben, és gyakran előfordul, hogy 2-3 hónapig megvan (esküszöm nem viccelek), vagy hogy brutál mennyiségű. Inkább menj orvoshoz tea meg ilyen hülyeségek helyett, nehogy így járj mint én.
2016. nov. 28. 06:22
 4/4 Barbara Tóth Anna válasza:
Addig orulj amig nincs legalabb nincs gondod vele #egy12eveslanyakinektegnapjottmegeloszordemarelegevanbelole
2016. nov. 29. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!