Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért változott meg a menstruá...

Miért változott meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
Hét éve van meg a menstruációm jelenleg is megvan de ez valahogy más mint a megszokott több okból kifolyólag is.Nagyon szoktam görcsölni első két napba megy a hasam hányok és egész nap az ágyat nyomom gyógyszer se segít semmit reggel zuhanyzással kell kezdenem a napot annyira ömlik belőle a vér ez szokott lenni.Aludni se tudok tőle annyira durva fájdalmaim vannak.Most pedig nem mondom,hogy nem éreztem meg,hogy megjött de nem görcsöltem annyira nem kellet az ágyat nyomnom egész nap gyógyszer se kellett menni se ment a hasam hányni se hánytam.Jót aludtam.Nem állt még be rendesen 10 napot is képes késni.Mennyiségre változatlan. Ez mitől lehet ennyi idő után?Persze örülök neki,hogy nem szenvedek de szokatlan,hogy eddig nagyon ki voltam most meg enyhe.Szokatlan el kéne mennem orvoshoz vagy ez normális?
2016. nov. 2. 20:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!