Nőgyógyászati laparoszkópia tapasztalatok?
Köszönöm a gyors és kimerítő választ, sokat segítettél és eloszlattad a félelmeimet! 😊
Mondjuk nekem ettől picit nagyobb műtét lesz, mert petefészek cisztát távolítanak el + mindkét petefészekből szövetmintát vesznek + lehet, hogy a petevezetékeket is el kell távolítani (ez majd műtét közben derül ki, hogy mit lát a doki). Sajnos a Tumormarker vérvételem magas kockázatot mutatott petefészekrákra, ezért kell most a műtét + szövettan.
A dokim azt mondta, hogy nekem 3 vagy 4 "lyuk" lesz a hasamon és azt mondta a katétert sem úszhatom meg 😞 De amúgy hasonlóképpen vázolta le a dolgot, mint ahogyan Nálad történt.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a választ, nagyon megnyugtató volt szàmomra, hogy nem sokkal műtét után már munkába lehet állni + az is, hogy túl nagy fájdalmakra akkor nem kell számítanom 😊
Az altatástól nem félek, elég sok műtétem volt már, csak ilyen laporoszkópos még sosem, ezért voltam kíváncsi, hogy zajlik.
Hálás köszönhetem még egyszer!!! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!