Laparoszkópos nőgyógyászati műtéttel kapcsolatban kinek vannak tapasztalatai? Van, aki nem előző nap feküdt be?
A műtétem napján, reggel 7-re kell bemennem, és valamikor délelőtt fognak műteni a Szegedi Női Klinikán. (Egy endometriómát fognak leszedni a petefészkemről.)
Azt mondták, hogy az előző esti könnyű vacsi után már nem szabad enni, inni. De arról nem szóltak, hogy pl. hashajtót kell-e bevennem. Beöntésre számítsak? Mit érdemes vinni? Állítólag másnap haza is engednek, ha minden jól megy. Bármilyen gyakorlati tanácsot, beszámolót, infót szívesen fogadok! Kicsit izgulok...
Én is Szegedi Klinikán voltam 2014-ben laparoszkópián. :) Nekem átjárhatósági volt, méhtükrözés, meg hasüreg átnézés. Talált a dokim egy kis endometriózis is és le is szedte.
Aznap reggel kellett bemenni. Dehogy kell hashajtó, meg beöntés! :) Nem szülésre készülsz. :) Igen, másnap szépen lehet hazaballagni.
Fognak adni egy nyugtatót műtét előtt, onnantól tojni fogsz az egészre. :) De tényleg. Izgulás nuku. Nekem semmi rossz élményem nincs az egésszel kapcsolatban, se fájdalom, semmi. Műtét után egy darabig kellemetlen a levegő, amivel felfújják a hasüreget, de nem vészes. Kell majd szuriznod magad utána (véralvadásgátló) 7, vagy 10 napig. Lesz egy-két öltés a köldöködben, meg a hasad alatt, egy hét múlva varratszedés.
No para, tényleg! :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!