Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hogy reagálnátok ha a...

Ti hogy reagálnátok ha a fiatok vagy tesotok ajándékba betétet vagy tampont venne nektek?

Figyelt kérdés

2016. nov. 21. 10:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szulinapra, nevnapra? Hat ilyet nem illik...
2016. nov. 21. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég rossz lenne...És nem csak azért mert az öcsémnek fogalma sincs konkrétan milyet használok és mást nem vagyok hajlandó. Amúgy ez kb olyan mintha valakinek papízsepit vagy wc papírt adnál ajándékba, nem a legjobb ajándék.
2016. nov. 21. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, aztán betegre röhögném magam :D (pedig nő vagyok). Persze ha még nagyon fiatal vagy gyerek az ajándékozó, a jó szándékot nézném, megpróbálnék jó pofát vágni a dologhoz, és óvatosan célozni arra, hogy ez nem olyan dolog, amit ajándékba veszünk valakinek.
2016. nov. 21. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Eleg furcsan neznek ra, aztan nem tudom. Vagy rohognek vagy leszednem a fejet, attol fugg, hogy eppen pont szuksegem van-e az ajandekra. :Ddd
2016. nov. 21. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Szerencsére normális családban élek, normális tesőkkal.
2016. nov. 21. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ha haverom adná poénból valami vicces szöveggel akkor végülis oké, legalább hasznos :D

Ha komolyan gondolják jövőre fülpucolót kapnak.

2016. nov. 21. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami vicc igaz, ilyen létezik?
2016. nov. 22. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... Legalább hasznos.

Ha belegondolok, van olyan rokonom, akitől mindig olyan dolgokat kapok, amikkel nemigen tudok mit kezdeni pl. napfényre mozgó műanyag virág (?), gagyi bizsu fülbevalók (nincs kilyukasztva a fülem, illetve már benőtt és mondtam is nekik még régebben, azóta kaptam 2 újat), dezodor (na, nekem ez az a dolog, amiből csak egy fajtát vagyok hajlandó használni), reklámtollak, reklámnoteszek...

Szóval tőlük pl. örülnék egy betétcsomagnak, legalább valami változatosságot kipróbálhatnék és nem a saját kontómra. :D

De mástól nem fogadnám el, szerencsére eddig senkinek nem jutott eszébe. :D

2017. jan. 16. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk ha valami nagyon puccos, hiper-szuper márkából ami mindent tud (főz mos takarít, hó végén minimális kamattal kölcsön ad) egy nagyobb csomag amit kipróbálnék de nincs rá pénzem mert ilyen fú de elit, annak végülis örülnék valamennyire, főleg ha szegénynek tényleg nem jutott jobb eszébe, én sem tudok jól ajándékot venni, ez meg legalább nem porfogó :D
2017. jan. 16. 11:41
 10/11 anonim válasza:
#9 nem porfogó, hanem fér!😂😂😂
2017. máj. 2. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!