Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon a felvázásom okozza?

Vajon a felvázásom okozza?

Figyelt kérdés
Szoval tegnap kellet volna megjönnie de nem jött meg helyette nagyon erős fehér folyás erkezett. Nagyon beteg voltam influenza felfázás vajon az zavart be? Vagy az hogy frontint szedek. Természetesen tetszet is csonalok holnap de aggodom a terhesség miatt is. A melleim feszülnek egyépként a hasam görcsölget de ez utalhat arra hogy megfog jönni.
2016. nov. 20. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem felfázásnál szokott folyásom lenni,de azt nem hinném,hogy az kizárná a vérzést.Azért pár nap csúszás még belefér,szerintem.Mikor voltatok együtt utoljára?Nem védekeztetek?
2016. nov. 20. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Megszakitással egyzser. Egyszer meg veletlen belecsuszott. Rokton kimostam magamat. De most barnazom. A cicim sem faj azért holnap tesztelek. 5 hos a kicsi egyébként.
2016. nov. 20. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez kb 3 .4 hete volt. Nem szoptatok egyepkent. A frontinra gondolok .
2016. nov. 20. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg,hogy esetleg a betegtájékoztatón(frontin) van -e ilyenre való utalás.Csak 2 héttel együttlét után érdemes tesztelni,nem?
2016. nov. 20. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Igy tudom igen de kedd orvos ha addiig nem jön meg. Nagyon félek. Ha meg semmi gyógyszer lesz
2016. nov. 20. 21:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Ma meglátogattam az orvosom. Sajna rossz hirt közölt velem. A folyasom sokkal több lett. Ezért is mentem el. Az egész belsőm gyulladasba van. Kosmedence gyulladás. Azt hiszem ezt éreztem én nagyon fáj mindenhol.
2016. nov. 22. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom!Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2016. nov. 23. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2016. nov. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!